Родословно дърво

Wednesday 9 January 2013

Имам принцип да не следя блогове с кофти снимки. Затова планирах да не качвам нито един пост, за който нямам поне един поне приличен кадър. Но още в анонсиращия си пост нееднозначно обясних, че животът ми е неподреден, затова едва ли някога ще имам онова търпение да се събера и снимам "before and after", "за целта ви е нужно" и 234 кадъра на различна светлина и под различен ъгъл, за да може поне 2 да се считат за читави.

Започнах моята съпортващата роля в този проект със стандартното "голямо гугълско ровене". За да се ориентирам как можем да направим родословното дърво, домашно за ваканцията, по-интересно. Еее, нищо интересно :( Това ме накара да вярвам, че опитът е една идея по-ценен от "красотата" на снимките. И като го пиша, не си вярвам, но пък си измислих оправдание. 

Стартирахме със схема на рода на word 

схема на родословно дърво
След като имахме яснота до кой ред ще стигнем без да си измисляме имена и фамилии / няма да повярвате, но бащите ви не помнят фамилиите на дядовците си/, започна творческата част.

За разлика от мен Ли има художествени умения, така че тя нарисува кутийките, клоните и всичко останало, направи надписите и на финала за разкош добавихме листа и пеперуди, няколко дървени птички и канап, на който изобщо не му беше там мястото, освен това ни скъса нервите със своите своеволия, но цветът му е "по-дървен" и беше предпочетен пред по-шарените панделки, върху които аз умувах. 

* Важно е да се отбележи, че тригодишният Али беше много полезен в изрязаването на стотици листа и пречеше ужасно по време на лепенето, така че ако имате дребосък, дръжте го настрана, иначе и паркетът трайно се накичва с листа и птички 

Ето го на финала: 

родословно дърво 
Вчера получихме Отличен (6) за този проект. Вече се подвизава на таблото в училище. Наградата за "най-подробно" не е наша /пък и как би могло като роднините ни имат проблеми със спомените/, но грабнахме тази за "най-красиво". 










2 comments:

Anonymous said...

Разкошно родословно дърво ! Впечатлена съм.

Unknown said...

Благодаря :)

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |